BULL CREATIVE

Eigenaresse Loes Kok begon in 1998 met een zeefdrukkerij wat zich voornamelijk richtte op het reproduceren van kunst en kunstverkoop. Haar toenmalige bedrijf ‘Untitled’ werd vervolgens uitgebreid met een lijstenmakerij en daarna met een digitale printafdeling en galerie. Loes heeft met vele gerenomeerde namen samengewerkt als: Herman Brood, Jeroen Buitenman, Marcel Wanders en Robert Whitaker.

In 2008 startte Loes het bedrijf ‘Bull Creative’ waarmee zij een nieuwe richting is in geslagen. Waar het voorheen voornamelijk om kunst draaide, ligt nu de main focus op ART, DESIGN and PRINTING for OFFICES, SHOPS and HOMES. We werken met bedrijven die hun identiteit willen versterken door dit te visualiseren in en om hun pand. Denk hierbij aan een muur met eigen ontworpen behang. Heel indrukwekkend, zeker met grote afmetingen! Ook kan zich dit uitten in visuals geprint op glas, acrylaat, aluminium, hout, ect… De mogelijkheden zijn onbegrensd! Ben je benieuwd naar voorbeelden? Kijk dan eens naar onze portfolio.

We maken ontwerpen op maat, gebaseerd op de wensen van de klant en de identiteit van het merk. Conceptmatig zijn we sterk, we denken graag mee, we verlenen uitstekende service en werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen.

Daarnaast beschikt Bull Creative nog steeds over een rijk en uniek aanbod aan kunst. Bull Creative verzorgt hiernaast de kunst van de erven van Herman Brood en produceert alle reproducties van Jeroen Buitenman.

Our Team