HERMAN BROOD FOTO WEDSTRIJD

Beste Herman Brood fans,

Wij krijgen regelmatig foto’s en video’s ingestuurd met een leuke anekdote en de vraag dit te plaatsen op de Herman Brood Facebook pagina. Het leek ons leuk hier iets mee te doen voor alle fans! Wij hebben daarom een fotowedstrijd in het leven geroepen. Vanaf vandaag kun jij jouw Herman Brood foto aan ons mailen naar hb@bullcreative.com. Uit alle inzendingen kiezen wij samen met de familie Brood de 4 leukste. Deze 4 geselecteerde foto’s zullen allemaal 1 week geplaatst worden op de Herman Brood FB pagina. De foto met de meeste likes ontvangt een Herman Brood Pakket.
Wij plaatsen iedere vrijdag vanaf 27 februari een foto op de Facebook pagina, deze foto blijft dan 7 dagen staan en daarna wordt gekeken hoeveel likes er zijn en dit wordt dan onder de foto vermeld. Extra likes die na een week binnen komen tellen niet meer mee voor de wedstrijd.
Na 4 weken wint de inzender van de foto met de meeste likes een cadeau pakket van de Herman Brood Gang/Bull Creative bestaande uit:
‘ART SUCKS’ POSTER
KLIKO STICKER
WILD ROMANCE T-SHIRT
BOEKJE ‘KWARTJES VALLEN SOMS JAREN LATER’
ZEEFDRUK ‘BANDJE’ (uitgave herdenking paradiso).

Graag foto met korte tekst waar en wanneer de foto genomen is en eventueel een kort verhaal erbij.
Mail ons uw foto naar hb@bullcreative.com of druk op de knop hier onderaan de pagina.

Bij inzenden van uw foto verleend u de Herman Brood Gang/Bull Creative het recht om gebruik te maken van uw afbeelding voor promotionele doeleinden.