Custom-made wallpaper

CUSTOM-MADE WALLPAPER

We krijgen vaak de vraag “Wat doet Bull Creative?” Bull Creative is een design en print bedrijf met een kleine kunst tak. Echter onze grootste expertise ligt bij het maken van  custom-made design wallpaper. Eén van onze designs; ‘Het wallpaper van Fred’s Kitchen’, werd zo goed ontvangen dat we hiermee de Europe Antalis Interior Design Award hebben gewonnen in the hospitality branche. We zijn natuurlijk enorm trots op deze prijs! Een kroon op ons werk.

WAT KAN EEN CUSTOM-MADE WALLPAPER VOOR JOU BETEKENEN?

Wallpaper prints zijn ideaal om de sfeer van jouw bedrijf te visualiseren. Door jouw wensen en ideeën te vertalen naar een onderscheidend en uniek design, creëer je een gebalanceerde samenhang tussen het exterieur, interieur en de invulling van de wanden. Zo ontstaat er een rode draad in de uitstraling van je pand en klopt het totale plaatje. Beeld je eens in wat een onvergetelijke indruk je bij je klanten maakt met een uniek ontworpen wandvullend wallpaper!

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN ONZE CUSTOM-MADE WALLPAPERS?

STAP 1: KENNISMAKING

Bull_Creative_klanten_bezoek

Wij nodigen je vrijblijvend uit om bij ons op kantoor  je wensen te inventariseren. Indien gewenst,  komen we daarna bij jou op locatie om in te meten en inspiratie op te doen voor een ontwerp.

STAP 2: SCHETS ONTWERP

Bull_Creative_schets_ontwerp

Jouw wensen zetten we om in een schets ontwerp. Zitten we op één lijn? Dan werken we het ontwerp verder uit. Ook bespreken we wat voor jou de meest passende print materialen zijn.

STAP 3: MATERIALEN

Onze print materialen hebben hoge veiligheids-en hygiëne eisen zonder onder te doen aan de eindeloze creatieve mogelijkheden. Hierdoor zijn onze wallpapers inzetbaar voor diverse branches. Denk aan kantoren, restaurants, musea, hotels, winkels, scholen, zorginstellingen, etc.

STAP 4: PRODUCTIE

Is het definitieve ontwerp volledig naar wens? Dan printen we dit eigenhandig. Doordat we de productie zelf doen, hebben we een hoge kwaliteitscontrole en service naar de klant. We always deliver!

STAP 5: MONTAGE

Bull_Creative_Montage

De montage van het behang wordt verzorgt door onze professionele vakmannen. Zij monteren het behang zonder zichtbare naden, wat het mooiste resultaat geeft.

STAP 6: AFTER CARE

Nadat ons werk erop zit, nemen we graag wat foto’s van het eindresultaat voor ons portfolio. Tevens is dit bezoek een stukje after care voor de laatste kwalificateitscontrole. Want ons werk is pas af als jij tevreden bent.